MF TECHNOLOGY SUPPLY & SERVICES (M) SDN BHD

  • No. 14, Jalan Tasik Utama 63, Kawasan Perindustrian Taman Tasik Utama, 75450 Hang Tuah Jaya Melaka View on Map

Overview

  • Founded Date 29/06/2022
  • Posted Jobs 1
  • Viewed 3789
  • SSM Registration Number 1226925-T
  • Industry Other

Company Description

MF TECHNOLOGY SUPPLY & SERVICES (M) SDN. BHD. adalah sebuah syarikat 100% milik bumiputera yang telah ditubuhkan pada April 2017. Syarikat ini adalah sebuah syarikat perniagaan yang menjurus kepada bidang pembekalan dan perkhidmatan(services).

MF TECHNOLOGY SUPPLY & SERVICES (M) SDN. BHD. berkeupayaan untuk membekal pelbagai jenis barang dari industri berat mahupun ringan, alat ganti elektrik & elektronik, alat ganti bagi kejuruteraan umum, alat ganti kejuruteraan am, bahagian-bahagian fabrikasi kejuruteraan umum, bahagian fabrikasi bagi peralatan pembinaan,pemasangan, pembuatan, pemulihan, pemesinan, hospitaliti, bahan kimia dan lain-lain.

VISI-Visi syarikat MF TECHNOLOGY SUPPLY & SERVICES (M) SDN. BHD.adalah untuk menjadi sebuah syarikat yang dipercayai dan diyakini perkhidmatannya di persada dunia. Selain itu, syarikat ini juga bercita-cita tinggi untuk menjadi sebuah syarikat yang terus maju dan berwibawa.

MISI-MF TECHNOLOGY SUPPLY & SERVICES (M) SDN. BHD. mempunyai misiutama iaitu untuk menjadi sebuah syarikat pembekalan dan perkhidmatanyang maju dan berjaya serta berkebolehan untuk mempertingkatkanprestasi dan kualiti kerja dari semasa ke semasa. Prestasi dan kualiti kerjaya yang meningkatkan mampu membantu syarikat ini untuk terus bersaing dikalangan pesaing-pesaing berlandaskan jenis perniagaan yang sedang dijalankan.

Active Jobs From MF TECHNOLOGY SUPPLY & SERVICES (M) SDN BHD